Hoe maak ik sjablonen aan?

Om sjablonen aan te maken gaat u naar Instellingen > Overige instellingen > Sjablonen Klik op de knop Nieuw en selecteer het type sjabloon wat u wilt maken.

Een nieuw venster opent, vul hier de naam en eventueel een omschrijving van het sjabloon in. Klik vervolgens op Opslaan.

In het tabblad Sjabloon kunt u de verschillende tekstblokken bewerken door in het overzicht aan de rechterkant dubbel te klikken op een regel.

In deze tekstblokken kunt u verschillende Variabelen gebruiken.

Bijvoorbeeld **##Lidnummer##** om automatisch bij elk lid een lidnummer neer te zetten.

In het tabblad Instellingen kunt u verschillende tekstblokken en informatie aan en uitzetten door een regel te selecteren en op de knop Bewerken te klikken.

Wanneer u in het tabblad Sjabloon gedownload.

Het sjabloon wordt gevuld met 'dummy' data. Dit is dus alleen voorbeeld data.

op Voorbeeld

klikt, wordt een voorbeeld van het gemaakte sjabloon

Wanneer het sjabloon klaar is klikt u op de knop Opslaan links onderin de pagina.

Nu kunt u de sjablonen gebruiken en eventueel vastleggen bij de verschillende acties in LEA